De fleste fulgte tiktok-konti

Oprettet 5 april, 2024
Tiktok brugere

TikTok, videodelingsgiganten på sociale medier, fortsætter med at dominere det digitale landskab og kan prale af over en milliard aktive brugere globalt. Platformens hurtige fremgang til berømmelse kan tilskrives dens unikke blanding af brugergenereret indhold, virale tendenser og en meget personlig algoritme, der fanger brugerne i timevis. I denne artikel dykker vi ned i de mest fulgte TikTok-konti i 2024, hvor vi afslører hemmelighederne bag deres succes og undersøger rækken af indhold, der har slynget disse skabere til global stjernestatus.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

På toppen af vores liste med et svimlende antal følgere på over 161 millioner er Khabane Lame. Kendt bredt af sit TikTok-håndtag, @khaby.lame, blev denne senegalesisk-fødte, Italien-baserede skaber berømt for sine ordløse, men alligevel sjove effektive fjernelser af alt for komplicerede 'life-hack'-videoer. Lames meteoriske stigning til topplaceringen af TikTok blev udløst af hans uhøjtidelige, allemandslige appel og hans evne til at lave sjov med livets absurditeter med et deadpan udtryk.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Tæt efter Lame er den tidligere titelindehaver, Charli D'Amelio, med over 152 millioner følgere. Kendt som dronningen af TikTok, har D'Amelios dansedygtighed kombineret med hendes smittende personlighed gjort hende til et kendt navn blandt platformens brugere. På trods af at hun mistede sin topplacering til Lame, fortsætter D'Amelio med at være en af platformens mest indflydelsesrige figurer og samler milliarder af visninger og likes på hendes indhold.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Tredje på vores liste er Bella Poarch, en filippinsk-amerikansk TikTok-sensation, der har tiltrukket en massiv tilhængerskare på over 93,8 millioner følgere. Poarch steg i vejret til berømmelse med sine hypnotiske, hovedbobbende lip-sync-videoer, og opnåede titlen som "mest likede" TikTok-video inden for et år efter at have tiltrådt platformen.

4. MrBeast (@mrbeast)

Jimmy 'MrBeast' Donaldson, der er kendt for sine store filantropiske gestus og overvældende udfordringer, har med succes oversat sin YouTube-berømmelse til TikTok-platformen. Med over 93,4 millioner følgere er MrBeast en af platformens hurtigst voksende konti, der tilbyder små versioner af sine YouTube-udfordringer og deltager i virale trends.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Addison Rae, bedst kendt for sine dansekoreografier, har femtepladsen med over 88,6 millioner følgere. Hendes popularitet på TikTok har udvidet sig til andre platforme, hvilket har ført til samarbejder med højprofilerede brands og optrædener i populære tv-shows.

Tiktok vokser

6. Zach King (@zachking)

Zach King, en internetpersonlighed og illusionist, har fanget opmærksomheden hos over 81,1 millioner følgere på TikTok. Kendt for sine 'magiske vinstokke', Kings indhold er en blanding af magi, illusion og smarte redigeringsteknikker, hvilket gør ham til en af platformens mest unikke skabere.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Den mexicanske sangerinde og vlogger, Kimberly Loaiza, er i den syvende position med mere end 80,9 millioner følgere. Loaiza, der er kendt for sine højenergi-videoer og relateret indhold, er blevet en elsket figur blandt det spansktalende TikTok-fællesskab.

8. TikTok (@tiktok)

Ironisk nok befinder den officielle TikTok-konto sig på ottendepladsen med over 79 millioner følgere. Kontoen er kendt for at vise skabere, dele platformopdateringer og promovere trending hashtags og udfordringer.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, bedre kendt som Cznburak på TikTok, er en tyrkisk kok, der har samlet over 74,7 millioner følgere. Özdemirs større kulinariske kreationer og hans smittende smil har gjort ham til en global internetsensation.

10. Dwayne "The Rock" Johnson (@therock)
Hollywoods superstjerne, Dwayne "The Rock" Johnson, runder top 10 med over 74,2 millioner følgere. Johnsons TikTok-indhold inkluderer træningsrutiner, videoer bag kulisserne og hans karakteristiske mærke af motiverende indhold.

Hæderlige omtaler
Bemærkelsesværdige omtaler uden for top 10 inkluderer Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) med 56,4 millioner følgere, Jason Derulo (@jasonderulo) med 58 millioner følgere og Selena Gomez (@selenagomez) med 58,9 millioner følgere.

Konklusion

I takt med at TikTok fortsætter med at udvikle sig og udvide sin globale rækkevidde, ændrer listen over platformens mest fulgte konti sig konstant. Fra dansere og komikere til kokke og Hollywood-superstjerner, TikTok fortsætter med at være en startplads for forskelligartet og kreativt indhold, der trækker millioner af følgere fra hele kloden.

Uanset om du er et brand, der ønsker at samarbejde med influencers, eller en bruger, der søger at følge de nyeste trends, kan det at holde pulsen på de mest fulgte TikTok-konti give værdifuld indsigt i de typer indhold, der vækker genklang hos publikum over hele verden.

Fra de seneste data har Charli D'Amelio titlen med millioner af følgere, kendt for sine engagerende danse- og lip-sync-videoer, der vækker genklang hos et bredt publikum.

Indholdet varierer meget, men det inkluderer ofte danseudfordringer, komedie sketcher, læbesynkronisering til populære sange, DIY-tutorials og livsstilsvlogs. Hver skaber bringer deres unikke stil til platformen.

Konsistens, autenticitet og engagement er nøglen. Opret indhold, der resonerer med dit publikum, engager dig i andre brugeres indhold, samarbejd med influencers, brug trending hashtags, og optimer din profil for maksimal synlighed. Det kræver tid og dedikation, men med den rigtige tilgang kan du støt vokse dit følgerskab.